آرزو مقدم
مواد لازم برای 12-14 نفر
کرة نرم شده در دمای محیط ۱۲۰ گرم
پودر شکر ۷۵ گرم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
اسانس وانیل یک قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
آرد ۲۵۰ - ۳۵۰ گرم
مواد لازم برای تهیه کرم لبو
زردۀ تخم مرغ ۳ عدد
اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری
شکر ۸۰ گرم
لبوی پوره کرده ۲۰۰ گرم
نشاستۀ ذرت ۳۰ گرم
آرد گندم ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۱۰۰ میلی لیتر
خامۀ صبحانه ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
شکلات سفید ۱۰۰ گرم
روش تهیه تارت با کرم لبو
کره و پودر شکر را با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد نمک،وانیل و تخم مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه آرد را کم کم افزوده و هم بزنید تا مواد خمیر شود و به دست نچسبد. (ممکن است بیش از مقدار گفته شده آرد مصرف شود) حالا خمیر به دست آمده را در کیسۀ نایلونی قرار دهید و ۲۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر باز کنید و آن را در قالب بزرگ یا قالب های تک نفرۀ تارت پهن کنید.
اکنون روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن برآمده نشود!
آن گاه خمیر تارت را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 13- ۱۵ دقیقه بپزید.
همینگه تارت خنک شد،آن را با کرم لبو پرکنید.
سپس تارت لبو را دست کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادۀ مصرف شود.
روش تهیۀ کرم لبو
زردۀ تخم مرغ ها را همراه با وانیل و شکر با همزن برقی، به روش بن ماری (بخار آب جوش) بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد پورۀ لبو را بیفزائید.
آن گاه نشاستۀ ذرت، آرد، شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا شیر و خامه گرم شود.
سپس این مخلوط را به مایۀ تخم مرغی بیفزائید و پیوسته روی حرارت ملایم هم بزنید تا کاملا بپزد و غلیظ شود.
حالاکره و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا کره و شکلات آب شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: