لیلا آیانی صفت
مواد لازم برای 6-8 نفر
بیسكویت شكلاتی آسیاب كرده 150 گرم
كره آبكرده 70 گرم
شكلات سیاه 80 گرم
شكلات شیری 120 گرم
خامه شیرین شده 300 گرم
قهوه فوری 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه تارت موكا
قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر، یا مستطیل به اندازه 10× 25 سانتیمتر را چرب كنید. بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و در قالب بریزید و كاملاً فشرده كنید. آنگاه هر دو شكلات را به روش بنماری آب كنید و كنار بگذارید تا خنك شود. سپس خامه را با همزن برقی بزنید تا كمی فرم بگیرد و سفت شود و شكلاتها را به خامه بیفزائید و هم بزنید تا كاملاً مخلوط و یكدست شوند.
حالا قهوه را با كمی آبجوش حل كنید و به مخلوط شكلات بیفزائید. بعد آن را روی بیسكویت در قالب بریزید و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملاً ببندد. اینك تارت را با خامه فرمگرفته و پودر شكلات تزئین كنید.