اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
كره آبكرده 50 گرم
پودر شكر 50 گرم
دانه هل سبز(خردكرده) 10 عدد
گلابی 4-5 عدد
خمیر هزارلا 225 گرم
روش تهیه
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم كنید. كره را در تابه نچسبی به قطر 20 و ارتفاع7سانتیمتر بریزید، شكر و دانه هل را به آن بیفزائید و روی اجاق بگذارید. آنگاه پوست و هسته گلابیها را بگیرید و از وسط نصف كنید. آنگاه گلابیها را از سمت خارجیاش در تابه بچینید و صبر كنید تا شكر حل شود.
همین كه شكر كارامل شد، تابه را از روی حرارت بردارید. خمیر را با وردنه و قدری بزرگتر از قطر تابه باز كنید. سپس رویش را با چنگال سوراخ سوراخ كنید و روی تابه پهن كنید.
اطراف خمیر را در تابه فرو ببرید و به مدت تقریبی 25دقیقه یا تا زمانی كه تارت بپزد و طلائی رنگ شود، در فر بگذارید. اكنون تارت را به مدت 2- 3 دقیقه، نگه دارید و بعد بشقابی را روی آن برگردانید و تارت را درون آن قرار دهید. میتوانید این تارت را با خامه میل كنید.
یادآوری: آموزش خمیر هزارلا در صفحه كلاس شیرینیپزی نشریه شماره 54 آشپزباشی بیان شده است. همچنین میتوانید خمیر هزارلا را از فروشگاههای لوازم قنادی خریداری كنید.