Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:48

21
مهر
کوکی تارت توت فرنگی

کوکی تارت توت فرنگی

آب جوش و پودر ژله را با هم مخلوط کنید و کار بگذارید تا خنک شود ولی ژله نبندد! آن‌گاه پنیر خامه‌ای را در کاسه مناسبی بریزید و محلول ژله را به آن بیفزائید و اندکی با همزن برقی بزنید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 12 نفر 

آب جوش                                      160 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

پودر ژله توت فرنگی                         1 بسته 100 گرمی

پنیر خامه‌ای                                  225 گرم

خامه صبحانه                                 125 گرم

بیسکویت شکلات چیپسی یا ارئو      12 عدد

توت فرنگی برای تزئین                     به میزان لازم

روش تهیه کوکی تارت توت فرنگی

آب جوش و پودر ژله را با هم مخلوط کنید و کار بگذارید تا خنک شود ولی ژله نبندد!

آن‌گاه پنیر خامه‌ای را در کاسه مناسبی بریزید و محلول ژله را به آن بیفزائید و اندکی با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

سپس خامه را نیز به آن افزوده و مخلوط کنید.

حالا قالب 12 تائی مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید و در هر قالب یک عدد بیسکویت بگذارید.

اکنون روی بیسکویت‌ها را با مایه فراهم‌کرده بپوشانید و کوکی تارت را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

اینک کوکی تارت را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رویشان را با توت فرنگی بیارائید.

یادآوری:

می‌توانید این کوکی تارت را با انواع ژله میوه تهیه نمائید.

و با رنگ‌های متنوع آن، زیبائی میز دسر‌تان را دوچندان کنید و با بهره گرفتن از طعم‌های مختلف ژله نظر سلائق گوناگون را تأمین سازید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: شیرینی، شیرینی پزی، کیک و شیرینی، تارت توت فرنگی، کوکی تارت توت فرنگی، کوکی تارت، دستور تهیه کوکی تارت توت فرنگی تعداد بازديد: 697 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز