مریم امیری
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 175 گرم
پودر شكر 30 گرم
كره خردكرده 115 گرم
گردوی آسیابكرده 75 گرم
زرده تخممرغ یكعدد
وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری
آب سرد 1 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه كاسترد قهوه
قهوه فوری 2 قاشق سوپخوری
خامه ساده 300 گرم
شیر 150 میلیلیتر (دو سوم پیمانه)
تخممرغ 2 عدد
زرده تخممرغ 2 عدد
شكر 50 گرم
روش تهیه
آرد و پودر شكر را با كره مخلوط كنید و كره را با سرانگشتان به خورد آرد دهید. آنگاه گردو را بیفزائید. سپس در ظرف كوچكی زرده تخممرغ، وانیلین و آب سرد را با هم مخلوط كنید و به مواد بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حال خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و در یخچال نگهدارید.
پس از 20 دقیقه خمیر را با وردنه، به ضخامت نیم سانتیمتر، باز كنید و در قالب 20 سانتیمتری تارت پهن كنید. روی آن را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و به مدت 10 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
بعد كاغذ و حبوبات را بردارید و دما را به 150 درجه سانتیگراد كاهش دهید و 10 دقیقه دیگر خمیر را بپزید. همینکه نان تارت خنک شد کاسترد را رویش بریزید و به مدت 40 دقیقه، تارت را بپزید.
روش تهیه كاسترد قهوه
قهوه فوری، خامه و شیر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. آنگاه تخممرغها، زرده تخممرغها و شكر را در كاسهای بریزید و با چنگال خوب هم بزنید. و مایه فراهمكرده را دوباره بجوشانید و آن را به تخممرغها بیفزائید و خوب مخلوط كنید.