لیلا آیانی صفت
مواد لازم برای 10 نفر
آرد 200 گرم
نمك 1 پینچ
كره سرد و خردكرده 130 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
آب سرد 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم كرم بادام
كره نرم 150 گرم
شكر 150 گرم
وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری
تخممرغ 2 عدد
بادام آسیاب كرده 200 گرم
روش تهیه تارت بادام
قالب تارت به قطر 25 سانتیمتر را چرب كنید. آرد الك كرده و نمك را در كاسهای بریزید و كره را بیفزائید. آنگاه با نوك انگشتان كره را به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان در آید. سپس زرده تخممرغ و آب را بیفزائید و مخلوط را خمیر كنید.
حالا خمیر را در كیسه نایلونی به مدت نیم ساعت در یخچال نگهدارید و بعد خمیر را به ضخامت 3میلیمتر باز كنید و در قالب پهن نمائید.
اكنون قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال نگهدارید. حالا با چنگال سوراخهایی روی خمیر ایجاد كنید و كرم را درون قالب، روی خمیر بریزید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20-25 دقیقه قرار دهید تا تارت بپزد و طلائی رنگ شود.
روش تهیه كرم بادام: كره، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را بیفزائید و در آخر بادام را اضافه كنید و خوب مخلوط نمائید.
یادآوری: بهتر است این مایه را كمی درون یخچال قرار دهید و بعد درونتارت بریزید.