آرزو گنجی
مواد لازم
هویج 500 گرم
نمک به میزان لازم
شکر 800 گرم
آب 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
گلاب 2 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری
روش تهیه مربای هویج
پوست هویجها را بگیرید و هویجها را با وسیله مخصوص، خیلی نازک برش بزنید.
آنگاه روی هویجها نمک بپاشید و 20 دقیقه کنار بگذارید تا نرم شوند.
سپس آنها را با آب سرد بشوئید و هر نوار را به شکل گل بپیچید و با خلال چوبی محکم کنید.
حالا آب و شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شکر آب شود.
اکنون هویجهای گل کرده را به شربت بیفزائید و با حرارت ملایم، به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید.
اینک گلاب و آبلیمو را به مربا بیفزائید و پس از 3 دقیقه از روی حرارت بردارید.
مربا را در شیشههای دردار و در جای خنک نگه دارید.
بیشتر بخوانید:
منبع: شور و شیرین
مربا، مارمالاد و کمپوت
مربای كدو حلوائی
مربای هویج و بادام
کلوچه های ترد فندق و مربا
نكات مهم در مورد تهیه مربا و مارمالاد
نكتههايی شيرين در مورد مربا و مارمالاد
مربا، خوش طعم ودلربا