سحر سامانی
مواد لازم
هویج پوست كنده و رنده كرده 750 گرم
زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری
شكر 450 گرم (دو و یكدوم پیمانه)
آب 125 میلیلیتر (یك دوم پیمانه)
آب پرتقال 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
آب لیمو از 1 عدد لیمو
پوست لیموترش رنده كرده 1قاشق چایخوری
بادام خرد كرده 60 گرم (یكدوم پیمانه)
روش تهیه مربای هویج و بادام
هویج، زنجفیل، شكر و آب را در قابلمه مناسبی بریزید. آنگاه آب پرتقال، لیمو و پوست لیمو را همراه با بادام به مخلوط هویج بیفزائید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. در قابلمه را ببندید و صبر كنید مربا بجوشد. گاهی مربا را هم بزنید و حرارت را قدری ملایم كنید.
سپس در قابلمه را بگذارید و مربا را به مدت تقریبی 40 دقیقه، یا تا زمانیكه هویج نرم شود، بپزید. حالا مربا را از روی حرارت بردارید و همینكه خنك شد، آن را در شیشههای دردار بریزید و در یخچال نگه دارید.
یادآوری: این مربا به مدت 3 ماه در یخچال قابل نگهداری است.