Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:11

10
مرداد
مربای هویج و بادام

مربای هویج و بادام

هویج، زنجفیل، شكر و آب را در قابلمه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه آب پرتقال، لیمو و پوست لیمو را همراه با بادام به مخلوط هویج بیفزائید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. در قابلمه را ببندید و صبر كنید مربا بجوشد.

سحر سامانی

 

 

مواد لازم 

هویج پوست كنده و رنده كرده                750 گرم

زنجفیل رنده كرده                                1 قاشق چایخوری

شكر                                                 450 گرم (دو و یك‌دوم پیمانه)

آب                                                    125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

آب پرتقال                                           125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

آب لیمو                                              از 1 عدد لیمو

پوست لیموترش رنده كرده                    1‌قاشق چایخوری

بادام خرد كرده                                    60 گرم (یك‌دوم پیمانه)

روش تهیه مربای هویج و بادام

هویج، زنجفیل، شكر و آب را در قابلمه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه آب پرتقال، لیمو و پوست لیمو را همراه با بادام به مخلوط هویج بیفزائید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. در قابلمه را ببندید و صبر كنید مربا بجوشد. گاهی مربا را هم بزنید و حرارت را قدری ملایم كنید.

سپس در قابلمه را بگذارید و مربا را به مدت تقریبی 40 دقیقه، یا تا زمانیكه هویج نرم شود، بپزید. حالا مربا را از روی حرارت بردارید و همینكه خنك شد، آن را در شیشه‌های دردار بریزید و در یخچال نگه دارید.

یادآوری: این مربا به مدت 3 ماه در یخچال قابل نگه‌داری است.

 

برچسب ها: روش تهیه مربا، آموزش مربا، مربای هویج و بادام، مربای هویج، مربای بادام، مواد لازم مربا، مواد اولیه مربا هویج تعداد بازديد: 804 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز