افسانه ظروفی
مواد لازم
آرد نول الک کرده 300 گرم
پودر شکر 100 گرم
کرۀ سرد (خرد کرده) 150 گرم
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ همزده 1 عدد
شیر 1-2 قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی
فندق بو داده و آسیاب کرده 200 گرم
پودر شکر 80 گرم
پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ همزده 1 عدد کوچک
روش تهیه کلوچه های ترد فندق و مربا
آرد، پودر شکر، کره و وانیلین را در کاسۀ دستگاه غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
آن گاه تخم مرغ را بیفزائید تا مواد خمیر شود.
چنانچه خمیر خشک بود، قدری شیر به آن بیفزائید.
حالا خمیر فراهم کرده را در کیسۀ نایلونی قراردهید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
در این میان مواد میانی را آماده کنید.
اکنون هربار به اندازۀ 2 قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و قدری از مواد میانی را وسط آن بگذارید و خمیر را جمع کنید.
سپس خمیر را به شکل توپ درآورید و در قالب مخصوص کلوچه بگذارید و یا رویش مهر بزنید.
خمیرهای پر کرده را با فاصله از یکدیگر روی سینی دارای کاغذ روغنی بچینید و کلوچهها را به مدت تقریبی 18-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه کلوچهها خنک شدند، رویشان را با مربای دلخواهتان بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد میانی
فندق، پودر شکر و دارچین را در کاسهای بریزید و مخلوط کنید.
آن گاه تخم مرغ را کم کم بیفزائید تا فندق به شکل خمیر درآید.
یادآوری
* میتوانید به جای دارچین از ادویۀ دلخواهتان و یا وانیل نیز استفاده کنید.
* تعداد کلوچهها به اندازه قالبی که استفاده میکنید، بستگی دارد.
بیشتر بخوانید:
منبع: شور و شیرین
کلوچه ایتالیایی
ویژگیها و ارزش غذایی کلوچه