آرزو مقدم
مواد لازم برای حدود 8 نفر
شکر ۲۰۰ گرم
تخممرغ ۳ عدد درشت
اسانس وانیل یک قاشق چایخوری
پوست لیمو (رنده کرده) یک قاشق سوپخوری
ماست شیرین و پرچرب ۲۵۰ گرم
روغن مایع 125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
آرد ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر یکدوم قاشق چایخوری
روش تهیه کیک ماست ایتالیایی
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میانتهی را به قطر 25 سانتیمتر چرب کنید و آرد بپاشید.
آنگاه شکر، تخممرغها، وانیل و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا تخممرغها سبک و رنگشان روشن شود.
حالا ماست و روغن را بیفزائید و با دور کند همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
سپس مخلوط الککرده آرد و بیکینگپودر را افزوده و به آرامی با لیسک مخلوط کنید تا مایه کیک کاملا یکدست شود.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30 – 45 دقیقه در فر بپزید.
برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال چوبی را در کیک فرو برید و چنانچه از مایه کیک به خلال چوبی نچسبید، کیک پخته است.
اینک کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
حالا در صورت دلخواه روی کیک را با پودر شکر بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: