مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 6-8 نفر
تخم مرغ ٣ عدد
شكر ٢٠٠ گرم
روغن زیتون ١٨٠ میلی لیتر (سهچهارم پیمانه)
آرد ١٨٠ گرم
بیكینگ پودر ١ قاشق چایخوری
پودر هل یکهشتم قاشق چایخوری
نمك ١ پینچ
آب پرتقال ١٨٠ میلی لیتر (سهچهارم پیمانه)
پوست پرتقال یک و یکدوم قاش سوپخوری
پودر شکر برای روی کیک به میزان لازم
روش تهیه كیك پرتقال با روغن زیتون
فر را به دمای ١٧٥ درجۀ سانتیگراد روشن و گرم كنید و قالب را به قطر 23 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه تخممرغها و شكر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.
سپس سرعت همزن را كم كنید و روغن، آرد، بیکینگپودر، پودر هل و نمک را بیفزائید.
حالا آب پرتقال و پوست پرتقال را افزوده و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید.
اکنون کیک را به مدت تقریبی ٣٠-٣٥ دقیقه در فر بپزید.
همینکه کیک پخت، آن را از فر درآورید و روی قالب را با فویل بپوشانید.
پس از 15 دقیقه فویل را از روی کیک بردارید و کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید.
آنگاه کیک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و در صورت دلخواه رویش پودر شکر بپاشید و با پرههای پرتقال خشک بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
مینی کیک های بادام و پسته
کیک آلو و بلوبری
مینی کاپ کیک نوتلا
کاپ کیک موز
انواع کیک و شیرینی