آرزو مقدم
مواد لازم برای حدود 42 عدد
کره (به دمای محیط رسیده) ۲۲۵ گرم
شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم
شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
اسانس وانیل ۲ قاشق چایخوری
نمک یک پینچ
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
آرد حدود ۴۵۰ - ۵۵۰ گرم
شکلات نوتلا به میزان لازم
روش تهیه مینی کاپ کیک نوتلا
کره، شکر سفید و شکر قهوه ای را در کاسۀ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم مرغها را یکی یکی بیفزائید و در حدود دو دقیقه هم بزنید.
آن گاه وانیل، نمک و بیکینگ پودر را افزوده و مخلوط کنید.
حالا آرد را کم کم درون این مایه بریزید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
اکنون خمیر فراهم کرده را در کیسۀ نایلونی بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
سپس هربار به اندازۀ یک گردو از خمیر بردارید و در قالب مینی مافین بگذارید و با سمبه یا دستۀ قاشق چوبی وسط خمیر را گود کنید تا خمیر به دیوارۀ قالب بچسبد و شکل قالب را بگیرد.
اینک مینی مافین ها را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه مینی مافین ها خنک شدند، داخلشان را با نوتلا پر کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
بیشتر بخوانید: