اعظم گلزارمنش
مواد لازم
سیب 5 عدد متوسط (حدود 750 گرم)
گلابی 4 عدد متوسط (حدود 750گرم)
آب 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
شكر حدود 880 گرم (4 پیمانه)
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه مارمالاد قالبی
قالبی به قطر 23 سانتیمتر را با روغن مایع چرب كنید. پوست و دانه میوهها را بگیرید و میوهها را خرد كنید. آنگاه میوهها را در قابلمه بریزید و آب را بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا میوه بپزد و كاملاً نرم شود. سپس میوهها را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.
حال پوره میوه را با پیمانه اندازهگیری نمائید و به ازای هر پیمانه پوره میوه 220 گرم شكر به آن بیفزائید. اكنون پوره میوه، شكر و آبلیمو را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و بعد به مدت تقریبی 45 دقیقه یا تا زمانیكه رنگ مخلوط تغییر كند و غلیظ شود، بپزید.
اینك مخلوط فراهم كرده را در قالب بریزید و صبر كنید تا كاملا خنك شود. حالا میتوانید آن را به اندازههای دلخواه ببرید و با پنیر میل كنید.