Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:54

22
دی
خورش گردو و اسفناج

خورش گردو و اسفناج

پیاز را همراه با کره تفت دهید تا کمی طلایی شود. آن‌گاه سیر و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. سپس فلفل و زردچوبه را بیفزائید تا رنگ گوشت عوض شود. گردو را نیز بیفزایید.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

پیاز ریز خرد کرده                 1 عدد

کره                                  30 گرم

سیر له کرده                      2 حبه

گوشت خورشی                 350 گرم

فلفل و زردچوبه                   به میزان لازم

پودر گردو                           150 گرم

قرص عصاره گوشت             1 عدد

اسفناج ریز خرد کرده           600 گرم

رب انار                             200 گرم

رب نارنج                           2 قاشق سوپخوری

نمک                                به میزان لازم

روش‌ تهیه خورش گردو و اسفناج

پیاز را همراه با کره تفت دهید تا کمی طلایی شود.

آن‌گاه سیر و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس فلفل و زردچوبه را بیفزائید تا رنگ گوشت عوض شود.

گردو را نیز افزوده و پیوسته آن را هم بزنید.

اینک عصاره گوشت را در 1 لیتر آب حل نموده و به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.

در این فاصله اسفناج را سرخ کنید و به خورش بیفزائید. رب انار، آب نارنج و نمک را نیز افزوده و صبر کنید تا خورش به روغن افتاده و جا بیفتد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

خورش مرغ و آناناس

خورش مرغ با آب سیب

خورش غوره بادمجان

خورش قارچ

خورش ماهی فرانسوی

خورش خلال بادام

خورش تره

 

برچسب ها: آشپزی، خورش، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، خورش گردو و اسفناج، خورش گردو، خورش اسفناج، روش تهیه خورش گردو و اسفناج، طرز تهیه خورش گردو و اسفناج، دستور تهیه خورش گردو و اسفناج تعداد بازديد: 721 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز