معصومه فلاحی
مواد لازم برای 6-8 نفر
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد
کره 30 گرم
سیر له کرده 2 حبه
گوشت خورشی 350 گرم
فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودر گردو 150 گرم
قرص عصاره گوشت 1 عدد
اسفناج ریز خرد کرده 600 گرم
رب انار 200 گرم
رب نارنج 2 قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
روش تهیه خورش گردو و اسفناج
پیاز را همراه با کره تفت دهید تا کمی طلایی شود.
آنگاه سیر و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.
سپس فلفل و زردچوبه را بیفزائید تا رنگ گوشت عوض شود.
گردو را نیز افزوده و پیوسته آن را هم بزنید.
اینک عصاره گوشت را در 1 لیتر آب حل نموده و به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.
در این فاصله اسفناج را سرخ کنید و به خورش بیفزائید. رب انار، آب نارنج و نمک را نیز افزوده و صبر کنید تا خورش به روغن افتاده و جا بیفتد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: