فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت قیمهای خردكرده 500 گرم
پیازداغ 2 قاشق سوپخوری
آب 2 پیمانه
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
غوره یك دوم پیمانه
بادمجان قلمی و سرخكرده 8 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
گوجهفرنگی ورقه كرده و سرخكرده برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه خورش غورهبادمجان
ابتدا گوشت را همراه با پیازداغ و 2 پیمانه آب بپزید. سپس رب گوجهفرنگی، زردچوبه و غوره را به آن بیفزائید. حالا حرارت را ملایم كنید تا خورش جابیفتد. در اواخر پخت بادمجان را بیفزائید تا به مدت یكربع با آب گوشت بپزد.
اینك خورش آماده را در ظرف مناسبی بكشید و با گوجهفرنگی سرخكرده تزئین نمائید.