Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 08:18

19
آبان
خورش غوره‌بادمجان

خورش غوره‌بادمجان

ابتدا گوشت را همراه با پیازداغ و 2 پیمانه آب بپزید. سپس رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و غوره را به آن بیفزائید. حالا حرارت را ملایم كنید تا خورش جابیفتد. در اواخر پخت بادمجان را بیفزائید تا به مدت یك‌ربع با آب گوشت بپزد.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت قیمه‌ای خردكرده            500 گرم

پیازداغ                                    2 قاشق سوپخوری

آب                                        2 پیمانه

رب گوجه‌فرنگی                      2 قاشق سوپخوری

زردچوبه                                1 قاشق چایخوری

غوره                                     یك دوم پیمانه

بادمجان قلمی و سرخكرده      8 عدد

نمك و فلفل                           به میزان لازم

گوجه‌فرنگی ورقه كرده و سرخكرده برای تزئین به میزان لازم

 

روش تهیه خورش غوره‌بادمجان

ابتدا گوشت را همراه با پیازداغ و 2 پیمانه آب بپزید. سپس رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و غوره را به آن بیفزائید. حالا حرارت را ملایم كنید تا خورش جابیفتد. در اواخر پخت بادمجان را بیفزائید تا به مدت یك‌ربع با آب گوشت بپزد.

اینك خورش آماده را در ظرف مناسبی بكشید و با گوجه‌فرنگی سرخكرده تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آشپزی با بادمجان، روش تهیه خورش غوره، آموزش خورش غوره، خورش غوره بادمجان، آشپزی با غوره، مواد لازم خورش غوره تعداد بازديد: 927 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز