فاطمه درويش
مواد لازم براي 4 نفر
كره 50 گرم
پياز رندهكرده 1 عدد
سير لهكرده 1 حبه
فيلهی مرغ خردكرده 600 گرم
آرد ذرت 2 قاشق چايخوری
سس سويا 3 قاشق سوپخوری
آب آناناس يك و يك دوم پيمانه
زعفران دمكرده 2 قاشق چايخوری
فلفل دلمهای قرمز خردكرده يك دوم پيمانه
پودر نارگيل يك دوم پيمانه
آناناس خردكرده 250 گرم
روش تهيه
ابتدا كره را در ظرف مناسبی روی اجاق گرم كنيد، پياز و سير را در آن تفت دهيد تا پياز كمی طلائی رنگ شود، سپس مرغ را بيفزائيد و به مدت 2 دقيقه تفت دهيد. حالا آرد ذرت، سس سويا، آب آناناس و زعفران را به مواد بيفزائيد و به مدت نيمساعت بپزيد.
آنگاه فلفل دلمهای و پودر نارگيل را اضافه كنيد. نمك و فلفل غذا را اندازه نمائيد. اينك حرارت اجاق را ملايم كنيد تا خورش جابيفتد. در اواخر پخت آناناس را به خورش بيفزائيد و 5 دقيقه بپزيد. اكنون خورش را در ظرف مناسبی بريزيد و روی آنرا با فلفل خرد كرده و پودر نارگيل تزئين نمائيد.
يادآوری: طعم اين غذا شيرين می باشد. در صورت دلخواه، می توانيد 2قاشقسوپخوری آبليمو به آن بيفزائيد.