Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:54

14
آذر
خورش مرغ با آب سیب

خورش مرغ با  آب سیب

مرغ را با نمك و پاپریكا مزه‌دار كنید. آن‌گاه در تابه بزرگی روغن زیتون و كره بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس تكه‌های مرغ را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

مرغ خردكرده               1/5 كیلوگرم

پاپریكا                        یك قاشق چایخوری

روغن زیتون                 2 قاشق سوپخوری

كره                            2 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده               450 گرم

فلفل دلمه‌ای سبز       2 عدد

فلفل دلمه‌ای زرد        2 عدد

گوجه‌فرنگی پوست كنده و خردكرده  500 گرم

آب سیب                 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آب مرغ                   500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

جعفری خردكرده        15 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

سس فلفل تند          یك‌دوم قاشق چایخوری

ذرت شیرین              350 گرم

باقلا سبز                 185 گرم

آرد                         3 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل             به میزان لازم

 

روش تهیه 

مرغ را با نمك و پاپریكا مزه‌دار كنید. آن‌گاه در تابه بزرگی روغن زیتون و كره بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس تكه‌های مرغ را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. حالا مرغ را از تابه در آورید، پیاز و فلفل دلمه‌ای را در همان تابه بریزید و به مدت 8-10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

اكنون گوجه‌فرنگی، آب سیب، آب مرغ، جعفری و سس فلفل را بیفزائید و آن را بجوشانید. اینك مرغ را در تابه قرار دهید، درش را بگذارید و صبر كنید مرغ بپزد. حالا ذرت و باقلا را بیفزائید و 20 دقیقه دیگر خورش را بپزید. آرد را با قدری آب مخلوط كنید تا خمیر شلی حاصل شود.

سپس مقداری از سس درون تابه را به این خمیر بیفزائید و در خورش بریزید. همینكه خورش جا افتاد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش خورش مرغ، خورش مرغ با آب سیب، خورش با مرغ، روش تهیه خورش مرغ، مواد لازم خورش مرغ تعداد بازديد: 957 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز