Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:00

11
مرداد
خورش تره

خورش تره

روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود. آن‌گاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

روغن مخصوص سرخ كردن             50 میلی‌لیتر

پیاز خرد كرده                               1 عدد متوسط

گوشت چرخكرده                          500 گرم

نمك و فلفل                                 به میزان لازم

زردچوبه                                     1 قاشق چایخوری

گرد لیمو عمانی                          1 قاشق چایخوری

تره خرد كرده                              1 كیلوگرم

رب گوجه‌فرنگی                          1 قاشق چایخوری

آب                                           حدود 1 لیتر (4 پیمانه)

زرشك                                       40 گرم

روش تهیه خورش تره

روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود. آن‌گاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا نمك، فلفل و ادویه را نیز بیفزائید و هم بزنید. اكنون تره را درون خورش بریزید و 5 دقیقه، تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی و آب را نیز به خورش اضافه كنید و بگذارید حدود یك ساعت بپزد و جا بیفتد.

در اواخر پخت، زرشك را به خورش بیفزائید و بلافاصله، از روی حرارت بردارید. آن‌گاه خورش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.

یادآوری: زرشك را بشوئید و بخیسانید. سپس آن را در صافی بریزید و به خورش بیفزائید.

 

برچسب ها: خورش، خورش تره، آموزش خورش تره، مواد لازم خورش تره، روش تهیه خورش تره، خورش با تره تعداد بازديد: 914 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز