مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 4 نفر
روغن مخصوص سرخ كردن 50 میلیلیتر
پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط
گوشت چرخكرده 500 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
گرد لیمو عمانی 1 قاشق چایخوری
تره خرد كرده 1 كیلوگرم
رب گوجهفرنگی 1 قاشق چایخوری
آب حدود 1 لیتر (4 پیمانه)
زرشك 40 گرم
روش تهیه خورش تره
روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائیرنگ شود. آنگاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا نمك، فلفل و ادویه را نیز بیفزائید و هم بزنید. اكنون تره را درون خورش بریزید و 5 دقیقه، تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی و آب را نیز به خورش اضافه كنید و بگذارید حدود یك ساعت بپزد و جا بیفتد.
در اواخر پخت، زرشك را به خورش بیفزائید و بلافاصله، از روی حرارت بردارید. آنگاه خورش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.
یادآوری: زرشك را بشوئید و بخیسانید. سپس آن را در صافی بریزید و به خورش بیفزائید.