اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
برنج باسماتی 450 گرم (3 پیمانه)
لپه 1 پیمانه
رشته پلوئی 200 گرم
روغن یا کره به میزان لازم
کشمش پلوئی 200 گرم
زرشک یک دوم پیمانه
پیاز داغ یک دوم پیمانه
گوشت گوسفندی 300 گرم
زعفران به میزان لازم
روش تهیه مانی پلو دامغان
برنج و لپه را جداگانه بخیسانید. آن گاه لپه را بپزید و برنج را در قابلمۀ مناسبی روی حرارت بجوشانید.
پس از حدود پنج دقیقه لپه و رشته را به برنج نیز بیفزائید و سه دقیقه بعد برنج را آبکش کنید.
سپس در قابلمه مناسبی قدری روغن یا کره بریزید و برنج را اضافه کنید.
حالا پلو را به مدت 30-45 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.
در این فاصله کشمش و زرشک را جداگانه تفت دهید.
حالا قدری از زرشک، کشمش و پیاز داغ را برای تزئین کنار بگذارید و بقیه را به همراه گوشتی که از قبل پختهاید با پلو مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بکشید.
اکنون روی سطح پلو را با مواد باقیمانده و برنج زعفرانی بیارائید.
یادآوری
گوشت خرد کرده را به همراه زردچوبه، فلفل، یک عدد پیاز و قدری آب بپزید تا گوشت پخته شده و آبش کشیده شود.
در اواخر پخت نمک را نیز بیفزائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: