Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 23:16

28
آذر
پلو با برنج سیاه

پلو با برنج سیاه

برنج را آبكش كنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، 2 قاشق سوپخوری كره بریزید و روی اجاق آب كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 – 6 نفر

برنج سیاه                       3 پیمانه

كره                               100 گرم

فیله‌ی مرغ خردكرده       250 گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد كرده     2 عدد

پیاز داغ                       2 قاشق سوپخوری

كنسرو ذرت                1 پیمانه

نمك                         به میزان لازم

پنیر فتا، مكعبی خردكرده  100 - 150 گرم

  

روش تهیه

برنج را آبكش كنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، 2 قاشق سوپخوری كره بریزید و روی اجاق آب كنید. سپس فیله‌ مرغ را در آن تفت دهید و بعد فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و آن را نیز تفت دهید. حال پیاز داغ، ذرت و نمك را اضافه و مخلوط كنید. اكنون در قابلمه‌ی مناسبی، 2 قاشق سوپخوری كره بریزید و روی اجاق آب كنید و برنج و مواد فراهم كرده را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید.

حالا باقیمانده‌ كره را روی پلو بگذارید و آن را 30 دقیقه دم كنید. اینك پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید، روی آن را تكه‌های پنیر فتا قرار دهید و میل نمائید.

 

برچسب ها: پلو، پلو با برنج سیاه، آموزش پلو با برنج سیاه، روش تهیه پلو با برنج سیاه، مواد لازم پلو با برنج سیاه، برنج سیاه تعداد بازديد: 1868 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز