Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:11

25
دی
لوبیا پلو

لوبیا پلو

ابتدا برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی قدری روغن بریزید، پیاز داغ و گوشت را بیفزائید و 3 دقیقه تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

 برنج                        4 پیمانه

روغن یا كره              150 گرم

پیاز داغ                    3 قاشق سوپخوری

گوشت مغز ران خردكرده 350 گرم

نمك و زردچوبه       به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی     2 قاشق سوپخوری

ادویه‌ی پلوئی       1 قاشق سوپخوری

دارچین                یك‌دوم قاشق چایخوری

لوبیا سبز خردكرده 500 گرم

زعفران حل كرده   به میزان لازم

 

روش تهیه

ابتدا برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی قدری روغن بریزید، پیاز داغ و گوشت را بیفزائید و 3 دقیقه تفت دهید. حالا نمك، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را همراه با ادویه‌ی پلوئی و دارچین، بیفزائید و یك دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

سپس لوبیا را اضافه كنید و 5 دقیقه‌ی دیگر، مواد را تفت دهید. اكنون به میزان كافی آب در قابلمه بریزید و صبر كنید گوشت بپزد و آبش كشیده شود. حال در قابلمه‌ی دیگری، قدری روغن یا كره بریزید و برنج و مایه‌ی لوبیا پلو را لابه‌لای هم، در قابلمه بریزید.

سپس قابلمه را روی اجاق بگذارید و لوبیاپلو را به مدت 30تا 45 دقیقه دم كنید. اینك كره و زعفران را روی آن بدهید.

یادآوری: ادویه‌ی پلوئی مخلوط زیره، دارچین، تخم گشنیز، گل محمدی، میخك، جوز هندی و فلفل می‌باشد.

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، لوبیا پلو، روش تهیه لوبیا پلو، مواد لازم لوبیا پلو، آشپزی با لوبیا پلو تعداد بازديد: 3608 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز