فرحناز حاتمی
مواد لازم برای 6-8 نفر
فیلۀ مرغ 900 گرم
سفیدۀ تخم مرغ 1 عدد
خلال پسته نیم کوب کرده 210 گرم
نمک و فلفل سفید به میزان لازم
روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم
روش تهیه فیله مرغ پسته ای
فر را با دمای 200 درجۀ سانتیگراد گرم کنید.
سپس فیله های مزه دار کرده را به سفیدۀ همزده آغشته کنید و در پسته بغلتانید.
اینک فیله را در سینی فر چربکرده قرار دهید و به مدت 25-35 دقیقه با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.
حالا فیله های پسته ای را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه سس میل کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: