Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:08

18
فروردین
فیله مرغ پسته ای

فیله مرغ پسته ای

فر را با دمای 200 درجۀ سانتیگراد گرم کنید. سپس فیله های مزه دار کرده را به سفیدۀ همزده آغشته کنید و در پسته بغلتانید. اینک فیله را در سینی فر چربکرده قرار دهید.

فرحناز حاتمی

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

فیلۀ مرغ                                  900 گرم

سفیدۀ تخم مرغ                        1 عدد

خلال پسته نیم کوب کرده            210 گرم

نمک و فلفل سفید                     به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردنی          به میزان لازم

روش‌ تهیه فیله مرغ پسته ای

فر را با دمای 200 درجۀ سانتیگراد گرم کنید.

سپس فیله های مزه دار کرده را به سفیدۀ همزده آغشته کنید و در پسته بغلتانید.

اینک فیله را در سینی فر چربکرده قرار دهید و به مدت 25-35 دقیقه با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

حالا فیله های پسته ای را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه سس میل کنید. 

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

فتوچینی با فیله مرغ

فیله مرغ با سس عسل و خردل

فیله مرغ کبابی

ساندویچ مرغ و ترخون

رول‌های مرغ با کدو و فلفل

خوراک فیله مرغ و بادام

خوراک فیله مرغ با سس لیموئی

 

برچسب ها: آشپزی با مرغ، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، فیله مرغ، شور و شیرین، فیله مرغ پسته ای، دستور تهیه فیله مرغ پسته ای، روش تهیه فیله مرغ پسته ای تعداد بازديد: 521 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز