نفیسه قنبری
مواد لازم برای 4 نفر
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
بادام پوست گرفته 160 گرم
فیلۀ مرغ 600 گرم
زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری
سس سویا 3 قاشق سوپخوری
تره فرنگی خرد کرده 1 ساقه ( 200 گرم)
لوبیا سبز خرد کرده 200 گرم
کرفس خرد کرده 2 ساقه
پیازچۀ خرد کرده 2 ساقه
سس گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
روغن کنجد 1 قاشق چایخوری
روش تهیه
نیمی از روغن را در تابه مناسبی، مثل ووک بریزید و روی اجاق بگذارید. آن گاه بادام را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس بادام را از تابه درآورید و مرغ را در همان تابه تفت دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود. حالا باقیماندۀ روغن و زنجفیل را درون همان تابه بریزید و تفت دهید تا عطر زنجفیل بلند شود. اكنون سس سویا، تره فرنگی، لویبا سبز و کرفس را بیفزائید و تفت دهید تا لوبیا بپزد و نرم شود. حالا مرغ را همراه با پیازچه، سس گوجهفرنگی و روغن کنجد به تابه برگردانید و تفت دهید تا خوراک گرم شود. اینک بادام را به خوراک افزوده و از روی حرارت بردارید. اینك خوراك را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.