Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:47

22
آذر
خوراك فیله مرغ و بادام

خوراك فیله مرغ و بادام

روش تهیه فیله مرغ و بادام

نفیسه قنبری

 

مواد لازم برای 4 نفر

 روغن مایع                     2 قاشق سوپخوری

بادام پوست گرفته            160 گرم

فیلۀ مرغ                       600 گرم

زنجفیل رنده کرده            1 قاشق چایخوری

سس سویا                   3 قاشق سوپخوری

تره فرنگی خرد کرده        1 ساقه ( 200 گرم)

لوبیا سبز خرد کرده         200 گرم

کرفس خرد کرده            2 ساقه

پیازچۀ خرد کرده            2 ساقه

سس گوجه فرنگی        1 قاشق سوپخوری

روغن کنجد                 1 قاشق چایخوری

 روش تهیه

نیمی از روغن را در تابه مناسبی، مثل ووک بریزید و روی اجاق بگذارید. آن گاه  بادام را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس بادام را از تابه درآورید و مرغ را در همان تابه تفت دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود. حالا باقیماندۀ روغن و زنجفیل را درون همان تابه بریزید و تفت دهید تا عطر زنجفیل بلند شود. اكنون سس سویا، تره فرنگی، لویبا سبز و کرفس را بیفزائید و تفت دهید تا لوبیا بپزد و نرم شود. حالا مرغ را همراه با پیازچه، سس گوجه‌فرنگی و روغن کنجد به تابه برگردانید و تفت دهید تا خوراک گرم شود. اینک بادام را به خوراک افزوده و از روی حرارت بردارید. اینك خوراك را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: انواع غذا با مرغ، غذا با مرغ، خوراک فیله مرغ، غذا با مرغ و بادام، روش تهیه خوراک فیله مرغ و بادام تعداد بازديد: 999 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز