فاطمه درویش
مواد لازم برای 3 نفر
سس مایونز 2 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 2 قاشق سوپخوری
فیله مرغ پخته و خرد كرده 1 عدد
ساقه كرفس خرد كرده 1عدد
پیاز قرمز خرد كرده نصف 1 عدد
ترخون ریز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
نان تست 6 قطعه
كره نرم 40 گرم
روش تهیه ساندویچ مرغ و ترخون
سس مایونز و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه فیله مرغ، ساقه كرفس، پیاز قرمز و ترخون را به سس بیفزائید و قدری هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود.
حالا نانهای تست را با برشگری به قطر 5 سانتیمتر، قالب بزنید، یك طرف نانها كره بمالید و قدری از مایه فراهم كرده، رویش بمالید.
سپس تكه دیگری نان روی آن قرار دهید و كمی بفشارید تا دو لایه نان خوب به هم بچسبد. اكنون ساندویچها را روی كاغذ روغنی بگذارید و مانند تصویر بیارائید.