Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 16:35

8
آذر
خوراك فیله مرغ با سس لیموئی

خوراك فیله مرغ با سس لیموئی

روش تهیه خوراك فیله مرغ با سس لیموئی

نفیسه قنبری

 

مواد لازم برای 4 نفر

آرد ذرت                    75 گرم

آب                          80 میلی لیتر ( یک سوم پیمانه)

زردۀ تخم مرغ             4 عدد

فیلۀ مرغ                   700 گرم

روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

پیازچۀ خرد کرده          4 ساقه

مواد لازم برای تهیۀ سس

آرد ذرت                     1 قاشق سوپخوری

شکر قهوه ای             1 قاشق سوپخوری

آبلیمو                       60 میلی لیتر ( یک چهارم پیمانه)

زنجفیل رنده کرده       یک دوم قاشق چایخوری

سس سویا              1 قاشق چایخوری

آب مرغ                   125 میلی لیتر ( یک دوم پیمانه)

روش تهیه

آرد ذرت، آب و زرده‌های تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا مایۀ صاف و یکدستی حاصل شود. آن گاه تکه های مرغ را درون این مایه بخوابانید. قبل ازپذیرائی، تکه های مرغ را از این مایه درآورید و در روغن داغ سرخ کنید. سپس آن ها را روی هولۀ کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود. آن‌گاه خوراک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید، با پیازچه بیارائید و با سس لیمو میل کنید.

روش تهیۀ سس لیمو

آرد ذرت، شکر قهوه‌ای و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن گاه زنجفیل، سس سویا و آب مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس سس را روی اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود.

 

برچسب ها: انواع غذا با مرغ، خوراك فیله مرغ با سس لیموئی، دستور تهیه خوراک فیله مرغ، فبله مرغ با سس لیمو، دستور تهیه سس لیمو تعداد بازديد: 987 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز