Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:39

14
اسفند
گیروس مرغ (یونانی)

گیروس مرغ (یونانی)

فیلۀ مرغ را به شکل نوارهای باریک برش د هید .آن گاه با آویشن،سیر،آبلیمو،فلفل سیاه،فلفل قرمز و نمک مزه د ار کنید  و یک شب د ر یخچال استراحت د هید .سپس د ر تابۀ مناسبی روغن بریزید  و پیاز را تفت د هید  تا کمی سبک و طلائی شود .

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم برای 2نفر

فیلۀ مرغ.................  ۳۰۰ گرم

آویشن .............   یک د وم قاشق چایخوری

سیر له کرد ه..............۲-3 حبه

آبلیمو............۱ قاشق سوپخوری

فلفل سیاه  ..............یک د وم قاشق چایخوری

فلفل قرمز ............یک چهارم قاشق چایخوری

نمک.................یک د وم قاشق چایخوری

روغن مایع............۵ قاشق سوپخوری

پیاز.............۱ عد د 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه

 

 

روش تـهیه

فیلۀ مرغ را به شکل نوارهای باریک برش د هید .آن گاه با آویشن،سیر،آبلیمو،فلفل سیاه،فلفل قرمز و نمک مزه د ار کنید  و یک شب د ر یخچال استراحت د هید .سپس د ر تابۀ مناسبی روغن بریزید  و پیاز را تفت د هید  تا کمی سبک و طلائی شود .اینک فیلۀ مرغ مزه د ار کرد ه را بیفزائید  و اجازه د هید  تا کاملا پخته و برشته شود . اکنون گیروس مرغ را د ر ظرف مناسب پذیرائی بکشید  و با سس د لخواه بیارائید .

بیشتربخوانید:

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذای یونانی، طرز تهیه، گیروس مرغ تعداد بازديد: 417 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز