Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:04

24
آبان
طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ

طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ

در گزارش زیر طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

 درگزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت خورش قارچ و تخم مرغ آشنا کنیم.

مواد لازم برای چهار نفر:

فلفل دلمه‌ای و پیاز خلال‌شده................... از هر کدام یک عدد

قارچ حلقه شده............... ۲۰ عدد

آبلیمو............ ۱/۴ پیمانه

تخم مرغ.............. یک عدد

رب گوجه فرنگی.............. یک قاشق غذاخوری

عصاره مرغ .............یک عدد

آب.................. یک و نیم پیمانه

روغن................. به میزان لازم

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش قیمه با قارچ

 

طرز تهیه:
قارچ‌ها را در تابه ریخته و آبلیمو را اضافه کنید. در تابه را ببندید تا آب میان بافتی قارچ خارج و خشک شود. سپس مقدار کمی روغن اضافه کنید تا قارچ تفت بخورد.


در تابه‌ای دیگر فلفل دلمه‌ای را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و بگذارید با هم تفت بخورد. رب، آب و عصاره مرغ را افزوده تا جوش بیاید. در این زمان قارچ را اضافه کنید و با در بسته ۳۰ دقیقه بگذارید تا جا بیفتد و بعد تخم‌مرغ را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا تخم‌مرغ در یک جا سفت نشود و بعد از سه دقیقه خورش آماده سرو است. این غذا را می‌توان با برنج و نان سرو کرد.

منبع: بیتوته

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه قیمه رژیمی مخصوص گیاهخواران

خورش قیمه بدون گوشت + طرز تهیه

 

برچسب ها: خورش، خواص قارچ، خورش قارچ، طرز تهیه خورش قارچ، خورش قارچ و تخم مرغ تعداد بازديد: 278 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز