Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 01:35

17
بهمن
بال مرغ عسلی با سویاسس

بال مرغ عسلی با سویاسس

طرز تهیه بال مرغ عسلی با سویاسس

 بال مرغ عسلی با سویاسس

 

 

مواد لازم:

 

بال مرغ     500 گرم

سویا سس     3 قاشق غذاخوری

عسل     2 قاشق غذاخوری

پودر سیر     یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل     به میزان لازم

رنده پوست لیموترش     یك چهارم قاشق چایخوری

آبلیموی ترش     3 قاشق غذا خوری

روغن مایع     3 قاشق غذاخوری

 

بال‌های مرغ را با یك چاقوی نوك‌تیز سوراخ كنید تا با سس بهتر مزه‌دار شود. برای درست كردن سس، در یك ظرف گود، سویاسس، عسل، پودر سیر، نمك و فلفل را بریزید و خوب هم بزنید تا كاملا مخلوط شوند. سپس رنده پوست لیموترش و آب لیموترش تازه و روغن مایع را اضافه كنید. نیمی از سس را در ظرفی جداگانه نگه دارید و بال‌های مرغ آماده‌شده را داخل بقیه سس گذاشته و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب مزه‌دار شوند. در طول این مدت بال‌ها را جابه جا كنید تا سس به تمامی قسمت‌های بال‌ها برسد. پس از این مدت، كف یك ظرف پیركس را چرب نموده و بال‌ها را بدون سس درون آن بچینید و در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید. در طول این مدت بال‌ها را برگردانید تا هر دو طرف بال‌ها طلایی شوند. در پایان، بال‌ها را در ظرف بچینید و مقداری از سس را كه از قبل نگه داشته‌اید، روی بال‌ها بریزید.

 

 

برچسب ها: بال مرغ عسلی با سویاسس تعداد بازديد: 853 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز