نجمه درویش ملا
مواد لازم برای 2 نفر
سیر له کرده 4 حبه
زنجبیل رنده کرده یک قاشق سوپخوری
پیاز رنده کرده یک عدد
پودر جوز هندی یک دوم قاشق چایخوری
سس سویا 3 قاشق سوپخوری
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
میگو تمیز کرده 250 گرم
تخممرغ همزده 2 عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم
روش تهیه اسکالپ میگو
سیر، زنجفیل، پیاز، جوز هندی، سس سویا، آبلیمو، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه میگوها را به آن اضافه کنید و ترکیب نمائید.
رویش را با سلفون بپوشانید و 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود، سپس میگوها را دانه دانه در تخممرغ بزنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید دوباره تکرار کنید.
حالا روغن را در تابه مناسبی داغ کنید و میگوها را در آن سرخ کنید.
اینک اسکالپ میگو را در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
ساوارین میگو
هواری میگو
بورک میگو
خوراک میگو و سبزیجات
راتای اسفناج و میگو
پای میگو با کیپر و سیبزمینی