Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 23:23

28
آبان
اسکالپ میگو

اسکالپ میگو

سیر، زنجفیل، پیاز، جوز هندی، سس سویا، آبلیمو، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه میگوها را به آن اضافه کنید و ترکیب نمائید. رویش را با سلفون بپوشانید و 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

نجمه درویش ملا

 

مواد لازم برای 2 نفر 

سیر له کرده                       4 حبه

زنجبیل  رنده کرده                یک قاشق سوپخوری

پیاز رنده کرده                      یک عدد

پودر جوز هندی                   یک دوم قاشق چایخوری

سس سویا                        3 قاشق سوپخوری

آبلیمو                               2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                       به میزان لازم

میگو تمیز کرده                  250 گرم

تخم‌مرغ همزده                  2 عدد

آرد سوخاری                     به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ‌کردنی  به میزان لازم

روش‌ تهیه اسکالپ میگو

سیر، زنجفیل، پیاز، جوز هندی، سس سویا، آبلیمو، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه میگوها را به آن اضافه کنید و ترکیب نمائید.

رویش را با سلفون بپوشانید و 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود، سپس میگوها را دانه دانه در تخم‌مرغ بزنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید دوباره تکرار کنید.

حالا روغن را در تابه مناسبی داغ کنید و میگوها را در آن سرخ کنید.

اینک اسکالپ میگو را در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

ساوارین میگو

هواری میگو

بورک میگو

خوراک میگو و سبزیجات

راتای اسفناج و میگو

پای میگو با کیپر و سیب‌زمینی

 

برچسب ها: میگو، آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، شور و شیرین، اسکالپ، زندگی ‌آنلاین، اسکالپ میگو، دستور تهیه اسکالپ میگو تعداد بازديد: 504 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز