Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:15

13
خرداد
بورک میگو

بورک میگو

پیاز و روغن را روی حرارت کمی تفت دهید تا پیاز سبک و طلائی شود. آن گاه گوجه فرنگی را بیفزائید و حدود 2 دقیقه تفت دهید. سپس میگو، پودر زنجفیل، نمک، فلفل و آبلیمو را اضافه کنید.

نجمه درویش

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

پیاز خلالی خرد کرده                               یک عدد متوسط

روغن                                                   به میزان لازم

گوجه فرنگی ریز خرد کرده                         2 عدد

میگو خرد کرده                                       20- 25 عدد

پودر زنجفیل                                           یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه                                  به میزان لازم

آبلیمو                                                  یک قاشق چایخوری

خمیر یوفکا  دالیا                                    به میزان لازم

روش تهیه بورک میگو

پیاز و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت کمی تفت دهید تا پیاز سبک و طلائی شود.

آن گاه  گوجه فرنگی را بیفزائید و حدود 2 دقیقه تفت دهید.

سپس میگو، پودر زنجفیل، نمک، فلفل و آبلیمو را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.

اکنون حرارت را خاموش نمایید و اجازه دهید مواد فراهم کرده خنک شود.

حالا خمیر یوفکا را در سطح میز کار قرار دهید و هر بار به اندازۀ یک قاشق سوپخوری از مواد روی خمیر  بریزید و آن را رول کنید و در روغن داغ بیندازید تا برشته و طلائی شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید

بورک ماهی و اسفناج

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، بورک، آشپزباشی، زندگی آنلاین، طرز تهیه بورک، بورک میگو، دستور تهیه بورک میگو، روش تهیه بورک میگو، آموزش بورک تعداد بازديد: 445 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز