نجمه درویش
مواد لازم برای 6-8 نفر
پیاز خلالی خرد کرده یک عدد متوسط
روغن به میزان لازم
گوجه فرنگی ریز خرد کرده 2 عدد
میگو خرد کرده 20- 25 عدد
پودر زنجفیل یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آبلیمو یک قاشق چایخوری
خمیر یوفکا دالیا به میزان لازم
روش تهیه بورک میگو
پیاز و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت کمی تفت دهید تا پیاز سبک و طلائی شود.
آن گاه گوجه فرنگی را بیفزائید و حدود 2 دقیقه تفت دهید.
سپس میگو، پودر زنجفیل، نمک، فلفل و آبلیمو را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.
اکنون حرارت را خاموش نمایید و اجازه دهید مواد فراهم کرده خنک شود.
حالا خمیر یوفکا را در سطح میز کار قرار دهید و هر بار به اندازۀ یک قاشق سوپخوری از مواد روی خمیر بریزید و آن را رول کنید و در روغن داغ بیندازید تا برشته و طلائی شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید
بورک ماهی و اسفناج