نجمه درویش
مواد لازم برای 6-8 نفر
میگوی پاک کرده 150 گرم
سیب زمینی پخته 5 عدد
پودر زنجفیل، زرد چوبه و پودر تخم گشنیز از هر کدام یک دوم قاشق چایخوری
نمک وفلفل قرمز به میزان لازم
آبلیمو ترش یک قاشق چایخوری
گشنیز تازه خرد کرده سه قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری یا آرد سفید 2 قاشق سوپخوری
روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم
روش تهیه کتلت میگو
میگو و سیب زمینی را همراه با پودر زنجفیل، زردچوبه، تخم گشنیز، نمک، فلفل و آبلیمو را در دستگاه غذا ساز بریزد و میکس کنید تا یکدست شود.
آن گاه گشنیز، تخم مرغ و آرد را بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
سپس در تابۀ مناسبی روغن بریزید و اجازه دهید گرم شود.
حالا از مایۀ فراهم کرده هر بار به اندازۀ یک نارنگی برداشته و در دست صاف کنید و در روغن سرخ نمائید.
اکنون هواری را در ظرف مناسب پذیرائی بچینید و همراه با سبزیجات دلخواه بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: