معصومه فلاحی
مواد لازم برای 6-8 نفر
میگو به میزان دلخواه
سرکه سفید 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سیر له کرده 2 حبه
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد
کره 30 گرم
اسفناج تفت داده 250 گرم
فلفل دلمهای قرمز ریز خرد کرده یک عدد کوچک
آویشن یکچهارم قاشق چایخوری
خامۀ صبحانه 2 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان 30 گرم
نان تست به میزان لازم
روش تهیه راتای اسفناج و میگو
میگوها را با سرکه، نمک، فلفل، روغن زیتون و یک حبه سیر مزه دار کرده و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
حالا پیاز را به همراه کره تفت دهید تا کمی نرم و طلایی شود.
سیر را نیز افزوده و کمی دیگر تفت دهید.
اینک اسفناج، فلفل دلمهای، آویشن، نمک و فلفل را بیفزائید و صبر کنید تا آبش تبخیر شود.
بعد مواد را از روی حرارت بردارید،خامه و پنیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
حالا نان تست را برش زده و در قالبهای منوپرشن قرار دهید و از مواد خنک شده روی آن بریزید و سطحش را صاف کنید و روی مواد را با میگوهای تفت داده بیارائید.
یادآوری
میگوها را بعد از مزهدار کردن، 3 دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید.
به یاد داشته باشید که بیش از این مدت میگوها سفت و حالت لاستیکی به خود میگیرند.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: