مریم عکاف
مواد لازم برای 12 عدد
مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
شیر 125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
تخممرغ 3 عدد
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه و قرمز هر کدام یک هشتم قاشق چایخوری
آرد 300 گرم (2 پیمانه)
کره آبکرده 180 گرم
پنیر خامهای 100 گرم
جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
میگو پخته 12 عدد
روش تهیه ساوارین میگو
مایه خمیر و شکر را مخلوط کنید.
آنگاه به شیر ولرم بیفزائید و در جای مناسبی بگذارید تا فعال شود.
حالا در ظرف مناسبی تخممرغ را به همراه نمک و فلفل 5 دقیقه بزنید.
سپس آرد و مایه خمیر را اضافه کنید و مخلوط نمائید، به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.
اینک کره را کمکم اضافه کنید و با همزن برقی بزنید سپس قالبهای دونات را چرب کنید.
حالا نیمی از قالبها را مواد بریزید و ساوارین را به مدت 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید تا رویشان طلائی شود.
اکنون پنیر خامهای و جعفری را مخلوط کنید و در قیف مخصوص بریزید.
هنگامی که نانها سرد شد، میان آنها شکوفهای از پنیر بزنید و یک عدد میگو رویش قرار دهید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: