اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
کره 50 گرم
فیلۀ مرغ خرد کرده 600 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران 2 قاشق سوپخوری
میگوی تمیز کرده 150 گرم
خامه یک دوم پیمانه
شوید تازه خرد کرده یک چهارم پیمانه
کیپر یک سوم پیمانه
پنیر موزارلای دالیا یک پیمانه
کنسرو نخود فرنگی یک دوم پیمانه
سیب زمینی رنده کرده 500 گرم
روش تهیه پای میگو با کیپر و سیب زمینی
کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.
آنگاه فیله مرغ را به همراه نمک، فلفل و قدری زعفران در تابه بریزید و تفت دهید.
سپس مرغ را از تابه خارج کنید و میگو را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید.
حالا میگو، مرغ، خامه، شوید، کیپر و نخودفرنگی را در کاسه مناسبی مخلوط کنید و پنیر را افزوده و هم بزنید.
اکنون ظرف مناسبی را با کره چرب کنید و مخلوط فراهم کرده را درون آن بریزید و سطحش را صاف کنید.
حالا سیبزمینیها را بشوئید، رطوبت آن را بگیرید و قدری در روغن تفت دهید و سپس سیبزمینی را روی سطح مواد بریزید و ظرف را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: