Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 07:32

6
آبان
خورش قارچ

خورش قارچ

پیاز را با روغن تفت دهید تا سبک شود. آنگاه گوشت و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. سپس سبزی و استاک را اضافه کنید. اجازه دهید تا گوشت‌ها بپزد.
حالا قارچ‌ها را با قدری روغن با حرارت بالا تفت دهید.

نجمه درویش ملا

 

مواد لازم برای 4 نفر 

پیاز                                 1 عدد متوسط

روغن                               به میزان لازم

گوشت خرد کرده                200 گرم

نمک، فلفل و زردچوبه          به میزان لازم

نعنا و جعفری سرخ کرده      200 گرم (130 گرم جعفری و 70 گرم نعنا)

آب یا استاک گوشت            2 پیمانه (500میلی‌لیتر)

قارچ                                500 گرم

آلو بخارا                            10 عدد

رب انار ملس                     1 قاشق سوپخوری

روش تهیه خورش قارچ 

پیاز را با روغن تفت دهید تا سبک شود.

آنگاه گوشت و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس سبزی و استاک را اضافه کنید. اجازه دهید تا گوشت‌ها بپزد.

حالا قارچ‌ها را با قدری روغن با حرارت بالا تفت دهید.

اینک قارچ، آلو، رب انار، نمک و فلفل را به خورش افزوده و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

سپس همراه با چلو یا نان سرو نمایید.

یادآوری

* آلو بخارا را حتماً از قبل خیس نمایید.

* در هنگام تفت قارج چند قطره آبلیمو بیفزائید.

* این خورش طعم ملسی دارد در صورت تمایل می‌توان مقداری غوره در اواخر پخت اضافه نمائید

* خورش قارچ را با گوشت چرخکرده و یا گوشت مرغ نیز می‌توانید تهیه کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

سالاد لوبیا سبز و قارچ

خورش گوجه سبز با قارچ

همبرگر قارچ

بورک اسفناج و قارچ

سینه مرغ پر شده با قارچ و پیاز

ریزوتوی مرغ و قارچ

کیش گوشت و قارچ

ترشی قارچ و بادمجان

انواع خوراک با قارچ

 

برچسب ها: قارچ، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، روش تهیه خورش قارچ، خورش قارچ، دستور تهیه خورش قارچ تعداد بازديد: 465 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز