نجمه درویش ملا
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز 1 عدد متوسط
روغن به میزان لازم
گوشت خرد کرده 200 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
نعنا و جعفری سرخ کرده 200 گرم (130 گرم جعفری و 70 گرم نعنا)
آب یا استاک گوشت 2 پیمانه (500میلیلیتر)
قارچ 500 گرم
آلو بخارا 10 عدد
رب انار ملس 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه خورش قارچ
پیاز را با روغن تفت دهید تا سبک شود.
آنگاه گوشت و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.
سپس سبزی و استاک را اضافه کنید. اجازه دهید تا گوشتها بپزد.
حالا قارچها را با قدری روغن با حرارت بالا تفت دهید.
اینک قارچ، آلو، رب انار، نمک و فلفل را به خورش افزوده و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
سپس همراه با چلو یا نان سرو نمایید.
یادآوری
* آلو بخارا را حتماً از قبل خیس نمایید.
* در هنگام تفت قارج چند قطره آبلیمو بیفزائید.
* این خورش طعم ملسی دارد در صورت تمایل میتوان مقداری غوره در اواخر پخت اضافه نمائید
* خورش قارچ را با گوشت چرخکرده و یا گوشت مرغ نیز میتوانید تهیه کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: