اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2-4 نفر
پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط
روغن به میزان لازم
قارچ 500 گرم
زردچوبه یکدوم قاشق چایخوری
نعنا و جعفری خرد کرده 500 گرم
گوجه سبز 400 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
شکر 1-2 قاشق سوپخوری
روش تهیه خورش گوجه سبز با قارچ
پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق آن را تفت دهید.
آنگاه قارچ را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
سپس زردچوبه را اضافه کنید. و اندکی بعد به میزان کافی آب را بیفزائید.
حالا نعنا و جعفری را تفت دهید و به همراه گوجهسبز، نمک و فلفل به خورش اضافه کنید.
اینک صبر کنید تا خورش جا بیفتد.
در نهایت شکر را اضافه کنید و پس از چند دقیقه خورش را در ظرف مناسبی برای پذیرائی بکشید و به همراه چلو آن را سرو نمائید.
یادآوری
* از مخلوط 400گرم جعفری و 100 گرم نعنا استفاده کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
خورش گوجهفرنگی گیلانی
خورش مرغ کاری
خورش قلیه مرغ
خورش گلکلم
خورش گردو و اسفناج
خورش مرغ و آناناس
خورش مرغ با آب سیب
خورش غوره بادمجان
خورش قارچ
خورش آق ماش (ارومیه)
خورش ماهی فرانسوی
آموزش پخت انواع خورش سنتی