مریم عکاف
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز رنده کرده ۱ عدد
فلفل دلمهای قرمز و سبز خرد کرده از هر کدام یک چهارم پیمانه
آرد سوخاری ۲ قاشق سوپخوری
پودر فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
قارچ ریز خرد کرده ۱۰۰ گرم
روغن ۵ قاشق سوپخوری
نان همبرگر ۶ عدد
کاهو به میزان لازم
گوجه به میزان لازم
روش تهیه همبرگر قارچ
در ظرف مناسبی گوشت، پیاز، فلفل دلمه ای، آرد سوخاری، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کرده و کمی ورز دهید.
آنگاه قارچ را با دو قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
اکنون هر بار به اندازۀ یک نارنگی از مواد گوشتی بردارید و کمی قارچ وسط آن بگذارید.
سپس گوشت را گرد کنید و با دست کمی آن را پهن کرده و به شکل همبرگر درآورید و در روغن داغ سرخ کنید.
اینک نان همبرگر را برش بزنید، کاهو، گوجه و همبرگر را درونش بگذارید و ساندویچ را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: