ایران کوهستانی
موادلازم
بادمجان 1 کیلوگرم
روغن زیتون 100 میلیلیتر
قارچ ریز خرد کرده 500 گرم
سیر پوست کنده و خرد کرده 1 پونه
نمک 2 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز یکدوم قاشق سوپخوری
سرکه 1 لیتر (4 پیمانه)
روشتهیه ترشی قارچ و بادمجان
پوست بادمجانها را بگیرید و ریز خرد کنید.
آنگاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و بادمجان را در آن تفت دهید.
حالا قارچ را بیفزائید و تفت دهید.
سپس سیر، نمک و هر دو فلفل را به مواد درون تابه بیفزائید و مخلوط کنید و پس از 5 دقیقه، تابه را از روی حرارت بردارید.
همینکه مخلوط فراهم کرده خنک شد، آن را در شیشه استریل کرده مناسبی بریزید و سرکه را به آن بیفزائید اکنون در شیشه را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک نگه دارید.
این ترشی پس از 3 روز قابل مصرف میباشد.
منبع: شور و شیرین