Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 03:01

22
مهر
ترشی قارچ و بادمجان

ترشی قارچ و بادمجان

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و بادمجان را در آن تفت دهید. حالا قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس سیر‌، نمک و هر دو فلفل را به مواد درون تابه بیفزائید و مخلوط کنید.

ایران کوهستانی

 

مواد‌لازم

بادمجان                             1 کیلوگرم

روغن زیتون                         100 میلی‌لیتر

قارچ ریز خرد کرده                   500 گرم

سیر پوست کنده و خرد کرده   1 پونه

نمک                                  2 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه                          1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز                           یک‌دوم قاشق سوپخوری

سرکه                                1 لیتر (4 پیمانه)

روش‌تهیه ترشی قارچ و بادمجان 

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و ریز خرد کنید.

آن‌گاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و بادمجان را در آن تفت دهید.

حالا قارچ را بیفزائید و تفت دهید.

سپس سیر‌، نمک و هر دو فلفل را به مواد درون تابه بیفزائید و مخلوط کنید و پس از 5 دقیقه، تابه را از روی حرارت بردارید.

همینکه مخلوط فراهم کرده خنک شد، آن را در شیشه استریل کرده مناسبی بریزید و سرکه را به آن بیفزائید اکنون در شیشه را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک نگه دارید.

این ترشی پس از 3 روز قابل مصرف می‌باشد.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: ترشی، ترشی جات، دستور تهیه ترشی، آموزش ترشی، روش تهیه ترشی، ترشی قارچ، ترشی قارچ و بادمجان، ترشی بادمجان تعداد بازديد: 607 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ترشی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز