نجمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
لوبیا سبز 200 گرم
سس خردل 2 قاشق سوپخوری
سرکه سفید 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل به میزان لازم
قارچ شسته و خرد کرده 200 گرم
گوجه گیلاسی 7-8 عدد
ریحان حدود 20-25 برگ
پنیر پارمسان یک سوم پیمانه
روش تهیه سالاد لوبیا سبز و قارچ
لوبیا سبز را از وسط به دو نیم برش بزنید.
آنگاه در ظرف مناسبی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید.
سپس لوبیا سبز را به آن بیفزایید و بمدت 4-5 دقیقه آن را بپزید.
حالا لوبیا را در ظرف مخلوط آب و یخ و بعد در صافی بریزید.
اینک در ظرف مناسبی سس خردل، سرکه سفید، روغن زیتون و نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید.
سپس در ظرف مخصوص سرو لوبیا سبز، قارچ و گوجه گیلاسیها را بریزید و سس را به آن بیفزایید و روی سالاد برگهای ریحان قرار دهید.
یادآوری
* در صورت تمایل رویش پنیر پارمسان بریزید.
* میتوان بجای سرکه سفید از آبلیمو یا سرکه سیب استفاده کرد.
* میتوان برای روی سالاد از پیاز گریل شده استفاده کرد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
سالاد بادمجان
سالاد فنجانی کاهو و مرغ
سالاد میوه و سبزیجات تازه
سالاد گرم مرغ و نارگیل
سالاد کدو حلوائی با اسفناج
آموزش انواع سالاد - جلد اول
آموزش انواع سالاد - جلد دوم