کیان رنجبر
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز نگینی خرد کرده 200 گرم
سیر له کرده 2 عده
گوجهفرنگی رنده کرده 200 گرم
قارچ نگینی خرد کرده 300 گرم
پودر گردو 100 گرم
جعفری ساطوری کرده 2 قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه و سفید 1 قاشق سوپخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
سینه مرغ 1 کیلوگرم
پنیر موزارلا 300 گرم
روغن به میزان لازم
روش تهیه سینه مرغ پر شده با قارچ و پیاز
پیاز و بعد سیر را تفت دهید.
آنگاه گوجه فرنگی را بیفزائید و اجازه دهید تا آب آن تبخیر شود.
اکنون قارچ را در ظرف دیگری تفت دهید و به مواد بالا اضافه کنید.
در ادامه گردو، جعفری، نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید و پاپریکا را بیفزائید.
اینک سینه مرغ را از طول برش بزنید و به دو نیم تقسیم کنید حالا شکافی در آن ایجاد نمائید و ابتدا از مخلوط فراهم کرده و بعد قدری پنیر درون شکاف بریزید و سینه را محکم ببندید و لبههای آن را به هم بفشارید و سینه را در اندکی روغن تفت دهید یا در فر گرم کرده با دمای 120 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
قیفهای پر شده با سینه مرغ دودی
رولهای پر شده مرغ (به سبک ایتالیایی)