معصومه فلاحی
مواد لازم برای 4-6 نفر
تخممرغ 2 عدد
ماست 1 پیمانه
روغن مایع یکدوم پیمانه
نمک یکدوم قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم
بیکینگپودر 1 قاشق چایخوری
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا 200 گرم
مواد لازم میانی
گوشت چرخکرده 250 گرم
روغن مایع به میزان لازم
سیر له کرده 2 حبه
نمک، فلفل و پودر آویشن از هر کدام یک دوم قاشق چایخوری
فلفل دلمهای خرد کرده 1 عدد
کنسرو ذرت 100 گرم
ژامبون خرد کرده 100 گرم
قارچ 200 گرم
روش تهیه کیش گوشت و قارچ
تخم مرغ ها و ماست را با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه روغن را بیفزائید و مخلوط نمک، آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر صاف و یکدستی حاصل شود و به دست نچسبد.
سپس خمیر را داخل نایلون گذاشته و حدود 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
اکنون خمیر را در قالبهای تارتلت باز کنید و اندکی پنیر روی خمیر بریزید و سپس با مواد میانی داخل خمیرها را پر کنید و مجدداً اندکی پنیر روی مواد بریزید.
اینک کیشها را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 35 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.
روش تهیه مواد میانی
گوشت را در اندکی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد آنگاه سیر را به همراه ادویهها اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
فلفل دلمهای، ذرت و ژامبون را نیز اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید حالا قارچ را که از قبل تفت دادهاید و آماده است را افزوده و مواد را از روی حرارت بردارید.
منبع: شور و شیرین