اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سیر له کرده 2 حبه
اسفناج خرد کرده 200 گرم
قارچ ورقه ای خرد کرده و تفت داده یککیلو و نیم
بیکن دودی خرد کرده 200 گرم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر موزارلادالیا یک بسته
نان یوفکا دالیا یک بسته
کره 80 گرم
کنجد به میزان دلخواه
روش تهیه بورک اسفناج و قارچ
روغن زیتون و سیر را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
آن گاه اسفناج را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس قارچ، بیکن، پیاز داغ، نمک و فلفل را بیفزائید و مواد را مخلوط کنید.
اینک تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا قدری خنک شود.
حالا پنیر را بیفزائید و با مواد خوب مخلوط کنید.
اکنون هر بار یک لایه از نان یوفکا دالیا را روی سطح میز قرار دهید و رویش را با کرۀ آبکرده آغشته کنید و از مخلوط فراهم کرده روی لبۀ طولی بریزید و آن را رول کنید.
اینک ظرف گرد مناسبی را با کره چرب کنید و از یک سمت ظرف شروع به قرار دادن رول ها کنید تا در نهایت به مرکز ظرف برسید.
حالا با قلمو روی سطح رول ها را چرب کنید و کنجد بپاشید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا سطحش طلائی شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
بورک ماهی و اسفناج