اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
کره 50 گرم
پیاز خرد کرده 1 عدد درشت
فیله مرغ خر کرده 250 گرم
قارچ خرد کرده 200 گرم
پودر عصاره مرغ 1 قاشق سوپخوری
آب گرم 3 پیمانه
نمک به میزان لازم
برنج ریزوتو 300 گرم
جعفری خرد کرده 3 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه ریزوتوی مرغ و قارچ
کره را در ظرف مناسبی روی حرار ت اجاق آب کنید.
آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلای شود.
حالا مر غ را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.
سپس قارچ را افزوده و پس از 5 دقیقه عصاره، آب و نمک را اضافه کنید.
اینک ریزوتو را که از یکساعت قبل خیس کردهاید به مواد افزوده، مخلوط نمائید و اجازه دهید تا آب آن تبخیر و جذب شود.
حالا جعفری را اضافه کنید. پس از اینکه آب آن کاملا جذب شد ریزوتو را به مدت 30 دقیقه دم کنید.
اکنون در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پنیر پارمسان بیارائید.
منبع: شور و شیرین