Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:30

27
آبان
ریزوتوی مرغ و قارچ

ریزوتوی مرغ و قارچ

کره را روی حرارت اجاق آب کنید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا مرغ را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. سپس قارچ را افزوده و پس از 5 دقیقه عصاره‌، آب و نمک را اضافه کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4 نفر

کره                              50 گرم

پیاز خرد کرده                  1 عدد درشت

فیله مرغ خر کرده              250 گرم

قارچ خرد کرده                  200 گرم

پودر عصاره مرغ                1 قاشق سوپخوری

آب گرم                           3 پیمانه

نمک                              به میزان لازم

برنج ریزوتو                      300 گرم

جعفری خرد کرده             3 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان                   3 قاشق سوپخوری

روش تهیه ریزوتوی مرغ و قارچ 

کره را در ظرف مناسبی روی حرار ت اجاق آب کنید.

آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلای شود.

حالا مر غ را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

سپس قارچ را افزوده و پس از 5 دقیقه عصاره‌، آب و نمک را اضافه کنید.

اینک ریزوتو را که از یکساعت قبل خیس کرده‌اید به مواد افزوده، مخلوط نمائید و اجازه دهید تا آب آن تبخیر و جذب شود.

حالا جعفری را اضافه کنید. پس از اینکه آب آن کاملا جذب شد ریزوتو را به مدت 30 دقیقه دم کنید.

اکنون در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پنیر پارمسان بیارائید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، ریزوتوی مرغ و قارچ، ریزوتوی مرغ، ریزوتوی قارچ، دستور تهیه ریزوتو، دستور تهیه ریزوتوی مرغ و قارچ تعداد بازديد: 452 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز