اعظم گلزارمنش
مواد لازم
فیله قزلآلا 6 تکه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
سس مایونز یکسوم پیمانه
پنیر پارمسان رنده کرده یکدوم پیمانه
رنده پوست لیمو از 1 عدد
سس ورسترشایر یکدوم قاشق چایخوری
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
سیر رنده کرده 1 حبه
جعفری ریز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه رول های قزل آلای بریان
فیلههای ماهی را با نمک، فلفل و روغن زیتون مزهدار کنید.
آنگاه آن را رول کنید و در ظرف مناسبی که چرب کردهاید قرار دهید.
سپس در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه ماهی را بپزید تا طلایی شود.
حالا در این فاصله سس را آماده کنید.
به این صورت که در کاسه مناسبی سس مایونز، پنیر، رنده پوست لیمو، سس ورسترشایر، آبلیمو، سیر و جعفری را مخلوط کنید.
اینک قدری از سس را روی ماهی پخته و برشته بمالید و دوباره به مدت 5 دقیقه دیگر با دمای 170 درجه سانتیگراد در فر بگذارید.
سپس رولهای قزلآلا را در ظرف مناسبی قرار دهید و با جعفری و برشهای لیمو آن را بیارائید و به همراه سس باقیمانده ماهی را سرو نمایید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
رول فيله مرغ با ادويه
رول گوشت در فیلو
رولهای مرغ با كدو و فلفل
رولهای مرغ و پنير
رول های پنیر و زیره
رول های کنجدی با خمیر یوفکا
سالاد رول مكزیكی
کروسان رول با کرم انبه