مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 4 نفر
نان لواش 4 تكه
پوره لوبیا چیتی با سس 200 گرم
كاهوی سالادی خرد كرده نصف یك بوته كوچك
تخممرغ پخته و حلقه كرده 4 عدد
فیله گوجهفرنگی ریز خرد كرده 2 عدد متوسط
فلفل دلمهای سبز خرد كرده 1 عدد كوچك
پیاز حلقهای خرد كرده 1 عدد كوچك
پنیر چدار رنده كرده 125 گرم
خامه 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه سالاد رول مكزیكی
روی هر نان قدری پوره لوبیا چیتی بمالید و كاهو، تخممرغ، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، پیاز، پنیر و مخلوط خامه و آبلیمو را روی آن بریزید. نانها را رول كنید. با چاقوی ارّهای هر رول را به دونیم تقسیم كنید و در بشقاب مناسبی بچینید.
یادآوری: برای تهیه پوره لوبیا چیتی با سس؛ ابتدا لوبیا چیتی را بپزید. آن را آبكش كنید كمی روغن زیتون در تابه بریزید، 2 قاشق سوپخوری سس گوجهفرنگی را در روغن تفت دهید لوبیا چیتی را اضافه كنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید، سپس لوبیا را پس از خنك شدن پوره كنید. البته میتوانید از كنسرو لوبیا چیتی در سس نیز استفاده كنید.