Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 08:30

20
شهریور
سالاد رول مكزیكی

سالاد رول مكزیكی

روی هر نان قدری پوره لوبیا چیتی بمالید و كاهو، تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، پیاز، پنیر و مخلوط خامه و آبلیمو را روی آن بریزید. نان‌ها را رول كنید.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

نان لواش                               4 تكه

پوره لوبیا چیتی با سس           200 گرم

كاهوی سالادی خرد كرده         نصف یك بوته كوچك

تخم‌مرغ پخته و حلقه كرده       4 عدد

فیله گوجه‌فرنگی ریز خرد كرده  2 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای سبز خرد كرده     1 عدد كوچك

پیاز حلقه‌ای خرد كرده             1 عدد كوچك

پنیر چدار رنده كرده                125 گرم

خامه                                   60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

آبلیمو                                  2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه سالاد رول مكزیكی

روی هر نان قدری پوره لوبیا چیتی بمالید و كاهو، تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، پیاز، پنیر و مخلوط خامه و آبلیمو را روی آن بریزید. نان‌ها را رول كنید. با چاقوی ارّه‌ای هر رول را به دونیم تقسیم كنید و در بشقاب مناسبی بچینید.

یادآوری: برای تهیه پوره لوبیا چیتی با سس؛ ابتدا لوبیا چیتی را بپزید. آن را آبكش كنید كمی روغن زیتون در تابه بریزید، 2 قاشق سوپخوری سس گوجه‌فرنگی را در روغن تفت دهید لوبیا چیتی را اضافه كنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید، سپس لوبیا را پس از خنك شدن پوره كنید. البته می‌توانید از كنسرو لوبیا چیتی در سس نیز استفاده كنید.

 

برچسب ها: سالاد، مواد لازم سالاد، آموزش سالاد، تهیه سالاد رول، سالاد رول مکزیکی، سالاد مکزیکی، روش تهیه سالاد مکزیکی تعداد بازديد: 779 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز