Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:25

1
اسفند
رول‌های مرغ و پنير

رول‌های مرغ و پنير

پنیر خامه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و آن را با چنگال قدری نرم كنید. آن‌گاه سس فلفل، بلوچیز، پنیر گودا، پیازچه و مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس از این مخلوط، روی هر نان بمالید و نان را رول كنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

 

پنیر خامه‌ای                                    240 گرم

سس فلفل                                    1 قاشق چایخوری

بلوچیز رنده كرده                             30 گرم

پنیر گودای رنده كرده                       120 گرم

پیازچه ریز خرد كرده                        20 گرم

سینه‌ مرغ پخته و ریز خرد كرده          500 گرم

نان پیتا                                      3 عدد بزرگ

           

پنیر خامه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و آن را با چنگال قدری نرم كنید. آن‌گاه سس فلفل، بلوچیز، پنیر گودا، پیازچه و مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس از این مخلوط، روی هر نان بمالید و نان را رول كنید. حالا رول‌های مرغ را در بشقاب مناسبی بچینید، رویشان را بپوشانید و 2-4 ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون ساندویچ‌ها را به عرض تقریبی 2 سانتیمتر برش بزنید.

یادآوری: جهت بهتر پیچیده شدن رول‌ها، نان‌های پیتا را دو لایه كنید.

 

برچسب ها: طرز تهیه رول مرغ، دستور پخت رولت مرغ، طرز تهیه رولت مرغ، دستور پخت رولت مرغ و پنير، دستور پخت رولت مرغ و پنیر، رولت مرغ تعداد بازديد: 1054 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز