اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
پنیر خامهای 240 گرم
سس فلفل 1 قاشق چایخوری
بلوچیز رنده كرده 30 گرم
پنیر گودای رنده كرده 120 گرم
پیازچه ریز خرد كرده 20 گرم
سینه مرغ پخته و ریز خرد كرده 500 گرم
نان پیتا 3 عدد بزرگ
پنیر خامهای را در ظرف مناسبی بریزید و آن را با چنگال قدری نرم كنید. آنگاه سس فلفل، بلوچیز، پنیر گودا، پیازچه و مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس از این مخلوط، روی هر نان بمالید و نان را رول كنید. حالا رولهای مرغ را در بشقاب مناسبی بچینید، رویشان را بپوشانید و 2-4 ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون ساندویچها را به عرض تقریبی 2 سانتیمتر برش بزنید.
یادآوری: جهت بهتر پیچیده شدن رولها، نانهای پیتا را دو لایه كنید.