سرور چاووشی
مواد لازم برای 4 نفر
خمیر فیلو 4 ورق
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده 1 عدد متوسط
گوشت چرخكرده 300 گرم
نمك و فلفل سیاه از هر كدام یكدوم قاشق چایخوری
برنج پخته 2 پیمانه
نعنای خردكرده 3 قاشق سوپخوری
كره آبكرده 100 گرم
سس فلفل قرمز 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه رول گوشت در فیلو
هر ورق خمیر فیلو را به 2 قسمت مساوی ببرید و از آن 8 مثلث درآورید. به این ترتیب در مجموع 32 تكه خمیر مثلثی شكل به دست میآید. آنگاه روغن زیتون را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس گوشت، نمك و فلفل را بیفزائید و تفت دهید.
حال تابه را از روی حرارت بردارید و برنج و نعنا را درون تابه بریزید و مواد را با هم مخلوط كنید. اكنون هر بار قدری از مواد فراهمكرده در میان هر یك از خمیرها بگذارید، دو طرف خمیر را روی گوشت تا كنید و به طرف رأس مثلث رول كنید. انتهای خمیر را با آب مرطوب كنید تا رولها باز نشوند!
اینك رولها را در سینی چربكرده بچینید، رویشان كره بمالید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا برشته و طلائی رنگ شوند. آنگاه سس فلفل قرمز را با 3 قاشقسوپخوری، آبجوش مخلوط كنید و روی رولهای گوشت بریزید و 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید. اكنون آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و با سیر و ماست میل كنید.