اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
گوشت چرخکرده 200 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه یکهشتم قاشق چایخوری
پیاز رنده کرده 1 عدد متوسط
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
جعفری ریز خرد کرده 3 قاشق سوپخوری
خیارشور ریز خرد کرده یکدوم پیمانه
پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم
خمیر یوفکا (مثلثی شکل) 1 بسته
کره آبکرده 25 گرم
تخممرغ همزده 2 عدد
کنجد به میزان لازم
روش تهیه رول های کنجدی با خمیر یوفکا
گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته آن را هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
آنگاه رب گوجهفرنگی را افزوده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس از روی حرارت برداشته جعفری و خیارشور را اضافه کنید.
حالا پنیر را بیفزایید و تمام مواد را ترکیب کنید.
اینک خمیر را روی میز قرار دهید، قدری با کره آغشته کنید و در قسمت قاعده مثلث به شکل مدادی مواد بریزید.
دو سر خمیر را روی مواد برگردانید و به آرامی آن را رول کنید.
حالا رولها را در تخممرغ زده و سپس در کنجد بغلتانید و در سینی فر کنار هم قرار دهید و 20 تا 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلاییرنگ شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
رول فيله مرغ با ادويه
رول گوشت در فیلو
رولهای مرغ با كدو و فلفل
رولهای مرغ و پنير
رول های پنیر و زیره