Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:27

13
دی
کروسان رول با کرم انبه

کروسان رول با کرم انبه

آرد، نمک و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و در مرکز آن حفره‌ای بسازید. آن‌گاه شیر را گرم کنید و مایه خمیر و 1 قاشق سوپخوری از مخلوط آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای حدود 24 عدد 

آرد نان                                500 گرم

نمک                                   1 قاشق چایخوری

شکر                                   50 گرم

شیر                                    320 میلی‌لیتر

پودر مایه خمیر                       7 گرم

کره بی‌نمک (در دمای محیط)    340 گرم

تخم‌مرغ همزده                      1 عدد برای روی کروسان

مواد لازم برای تهیۀ کرم انبه

شیر                                    250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

شکر                                   50 گرم

پودر کاسترد                          3 قاشق سوپخوری

ژلاتین                                  2 ورق

کمپوت انبه (پوره کرده)            1 قوطی 400 گرمی

یا انبه تازه (پوره کرده)             2 عدد

روش تهیه کروسان رول با کرم انبه

آرد، نمک و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و در مرکز آن حفره‌ای بسازید.

آن‌گاه شیر را گرم کنید و مایه خمیر و 1 قاشق سوپخوری از مخلوط آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید.

سپس رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا حباب‌هایی روی مایه خمیر بوجود آید.

حالا آن را درون آرد بریزید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.

خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در سلفون بپیچید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

در این میان کره را بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنید و به اندازه 10×20 سانتیمتر در آورید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 12× 40 سانتیمتر باز کنید و کره را روی نیمی از خمیر بگذارید.

آن‌گاه نیمه دیگر خمیر را روی کره تا کنید و اطراف خمیر را بهم بچسبانید تا کره کاملا در خمیر قرار بگیرد.

سپس خمیر را باز کنید (به شکل مستطیل) و آن را مانند پاکت نامه، سه لا تا بزنید.

خمیر را در سلفون بپیچید و 20 دقیقه در یخچال بگذارید.

به همین ترتیب تا زدن خمیر را سه بار تکرار کنید و هر بار آن را 20 دقیقه در یخچال بگذارید.

اینک خمیر را دو  قسمت کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر و اندازه  22×36 سانتیمتر باز کنید.

آن‌گاه هر کدام از خمیرها را از طرف طول آن رول کنید و به عرض تقریبی 1/5 سانتیمتر برش دهید.

خمیرهای برش خورده را با فاصله از هم در سینی شیرینی‌پزی بچینید، رویش را بپوشانید و 20 دقیقه در دمای محیط نگه دارید.

حالا رویشان تخم‌مرغ بمالید و به مدت تقریبی  15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه رول‌های کروسان خنک شدند، هر دو عدد را با کرم انبه به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیه کرم انبه

شیر، شکر و پودر کاسترد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

آن‌گاه ورقه‌های ژلاتین رادر آب سرد بخیسانید و صبر کنید تا نرم شوند.

سپس آب اضافیش را بگیرید و به روش بن‌ماری حل کنید.

حالا محلول ژلاتین را به کاسترد بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون روی کرم را بپوشانید و بگذارید کاملا خنک شود و بعد انبه را به آن افزوده و مخلوط سازید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

شیرینی گل رز

شیرینی گل‌های مارمالادی

انواع شیرینی برشی

 

برچسب ها: شیرینی پزی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، کروسان رول با کرم انبه، کروسان رول، کرم انبه، کروسان، روش تهیه کروسان، طرز تهیه کروسان، دستور تهیه کروسان تعداد بازديد: 699 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کروسان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز