Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:31

11
مهر
خورش ماهی فرانسوی

خورش ماهی فرانسوی

نیمی از آرد را همراه با نمك و فلفل در كیسه نایلونی بریزید و فیله‌های ماهی را در آن بیندازید، در كیسه را ببندید و تكان دهید تا فیله‌ها به آرد آغشته شوند.

سحر سامانی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

آرد                                          3 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل سیاه                     به میزان لازم

فیله ماهی مكعبی خرد كرده      1/5 كیلوگرم

كره                                        4 قاشق سوپخوری

ژامبون گوشت خرد كرده            225 گرم

پیاز ریز ( درسته)                     225 گرم

سیر خرد كرده                         2 حبه

قارچ خرد كرده                         225 گرم

سویاسس                             2 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی                      2 قاشق سوپخوری

آب‌مرغ                                300 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)

مواد لازم برای تهیه نان سیر

روغن زیتون                          4 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                        2 حبه

جعفری ریز خرد كرده            1 قاشق سوپخوری

نان باگت ورقه‌ای خرد كرده    1 عدد

 روش تهیه خورش ماهی فرانسوی

نیمی از آرد را همراه با نمك و فلفل در كیسه نایلونی بریزید و فیله‌های ماهی را در آن بیندازید، در كیسه را ببندید و تكان دهید تا فیله‌ها به آرد آغشته شوند. آن‌گاه كره را در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم آب كنید. ماهی را بیفزائید و سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شود.

حالا ماهی را از قابلمه درآورید و كنار بگذارید. سپس ژامبون، پیاز و سیر را در همان قابلمه بریزید و 10 دقیقه، تفت دهید. اینك قارچ را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. اكنون سویا سس، رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را بیفزائید و بگذارید بجوشد. باقیمانده آرد را با اندكی آب سرد مخلوط كنید و به خورش بیفزائید و مرتب هم بزنید.

حالا ماهی را در خورش بریزید و چند دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. اینك خورش ماهی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با نان سیر میل كنید.

روش تهیه نان سیر: روغن زیتون، سیر و جعفری را در كاسه كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه مخلوط فراهم كرده را روی برش‌های‌ نان باگت بمالید و نان‌ها را در سینی شیرینی‌پزی پوشیده با فویل آلومینیومی بچینید و به مدت 3 – 5 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا برشته شود.

یادآوری: شما می‌توانید در این خورش از فیله ماهی تیلاپیا استفاده نمائید.

 

برچسب ها: ماهی، آموزش خورش، آشپزی با ماهی، تهیه خورش، خورش ماهی، خورش ماهی فرانسوی، ماهی فرانسوی تعداد بازديد: 931 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز